CATIA | recomandare, tehnologia constructiilor de masini, promanagement, catia v5, cursuri catia, politehnica bucuresti, TCM, ingineria si managementul sistemelor tehnologice
recomandare, tehnologia constructiilor de masini, promanagement, catia v5, cursuri catia, politehnica bucuresti, TCM, ingineria si managementul sistemelor tehnologice
recomandare, tehnologia constructiilor de masini, promanagement, catia v5, cursuri catia, politehnica bucuresti, TCM, ingineria si managementul sistemelor tehnologice
4924
page-template-default,page,page-id-4924,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

CATIA.ro Recomanda

 


Ce ne place si ce promovam cu placere !

stancescuFacultatea de Inginerie Industriala si Robotica (FIIR)

Generatii dupa generatii, specialisti formati in facultatea noastra au dus si duc faima acestei facultati in toate colturile lumii, din Canada pana in Australia si din Japonia pana in Venezuela, facultatea fiind recunoscuta pentru seriozitatea, responsabilitatea si flexibilitatea sa, dar si pentru preocuparea permanenta de innoire a cunostintelor tehnice.
Facultatea de Inginerie Industriala si Robotica (fosta Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice IMST), prin specializarile sale si datorita componentelor sale de baza (studentii, personalul didactic si tehnic) este si va ramane una din facultatile reprezentative ale Universitatii POLITEHNICA din Bucuresti.
Facultatea a fost infiintata in anul 1961 sub denumirea de Facultatea Tehnologia Constructiilor de Masini (TCM), prin hotararea Consiliului de Ministri nr. 778/1961 cu sectiile / specializarile Tehnologia Constructiilor de Masini si Masini-Unelte si Scule.
In anul 1977 se infiinteaza specializarea Utilajul si Tehnologia Sudarii, iar in 1991 iau fiinta specializarile: Inginerie Economica Industriala, Roboti Industriali si Ingineria Nanostructurilor si Proceselor Neconventionale iar din anul 1997 noua specializare Ingineria si Managementul Calitatii. Ultima dar nu cea din urma specializare ce ia nastere in cadrul Facultatii IMST are loc in anul 2010 si este vorba de specializarea Logistica Industriala. Din anul 2019, corespunzator noilor profiluri si specializari, Facultatea IMST isi schimba numele in Facultatea de Inginerie Industriala si Robotica   www.fiir.pub.ro

workbenchstuff
Workbenchstuff
este un canal de video tutoriale gazduit de YouTube pentru a prezenta o varietate larga de actiuni practice de zi cu zi, prezentari de produse, recenzii etc. De la tutoriale video pentru CATIA v5 la camere video, de la telefoane la gradinarit, de la reparatii auto la utilizarea instrumentelor hobby, le avem pe toate. Si sunt simplu de utilizat ! Vino sa vezi si nu uita sa te inscrii in lista noastra de prieteni !
Workbenchstuff channel

citydentCITY DENT este o clinica stomatologica privata, situata in Bucuresti, care isi propune sa ofere servicii stomatologice de cea mai buna calitate tuturor clientilor sai. In cadrul clinicii CityDent, stim ca zambetul reprezinta unul dintre aspectele cele mai importante in definirea si exprimarea increderii de sine pentru fiecare dintre noi. De aceea suntem bucurosi cand putem oferi pacientilor nostri un zambet frumos si sanatos.
Inca de la deschiderea sa, clinica stomatologica City Dent s-a straduit sa ofere pacientilor sai o experienta unica care consta intr-o ambianta incantatoare si confortabila, ultima generatie in tehnologia stomatologica, doctori instruiti in strainatate si cel mai bun serviciu pentru pacienti.
Dintre serviciile oferite amintim: Tratamente endotontice, Albiri profesionale, Implant dentar, Aparate dentare, Tratamente pentru copii, Tratament paradontologic, Chirurgie orala.
Ingrijirea regulata a dintilor trebuie sa devina o parte integranta a vietii noastre cotidiene. Vizita la stomatolog nu trebuie facuta cand avem dureri si nu ar trebui sa fie o decizie grea de luat. Va intelegem ingrijorarile si va ascultam cu atentie pentru a va solutiona nevoile. Va oferim indrumare pe parcursul intregii relatii medic-pacient, de la evaluarea nevoii medicale sau estetice la implementarea solutiei optime, pentru a putea lua decizii importante in functie de ce este important pentru dumneavoastra. Bucuria noastra nedisimulata este de a va vedea fericiti ca urmare a rezultatelor obtinute in cadrul clinicii noastre. Va rugam sa ne contactati cu incredere pentru o programare la oricare dintre specialistii nostri!  http://www.citydent.ro

supergaz
In ultimii ani, Supergaz a evoluat de la un service specializat in montajul instalatiilor GPL la statutul de Importator si dezvoltator de produs al brand-urilor AGC Compact si Zenit PRO, care se ridica la nivelul celor mai exigente standarde in domeniul instalatiilor GPL. In prezent Supergaz detine 3 licente RAR-OCP ale brand-urilor mai sus mentionate.
Primul service destinat montajului de  instalatii GPL a fost deschis in anul 2003, iar experienta de peste 12 ani  in domeniul instalatiilor GPL ne-a ajutat sa ajungem in topul cerintelor clientilor pe piata de instalatii GPL.  Un mare avantaj il constituie faptul ca echipa formata din tehnicieni, mecanici si electricieni lucreaza impreuna  din 2001. De la inceputul anului  2012 am devenit Importator unic de instalatii GPL AGC pe piata din Romania. In luna August 2012 am deschis al doilea service specializat pentru montajul de instalatii GPL, acesta fiind unul dintre cele mai moderne service-uri GPL din Romania. Ne-am format o retea de service-uri partenere, asociindu-ne numele numai cu profesionisti in domeniu. Participam constant la expozitii internationale pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnologii in domeniu dar si la targuri interne pentru informarea consumatorilor finali privind aceste instalatii GPL.
In prezent, avem o echipa profesionista,  doua ateliere moderne in Bucuresti dar si o retea de service-uri partenere in toata tara, care beneficiaza constant de training si asistenta din partea echipei tehnice Supergaz pentru a va asigura un montaj de calitate!  www.supergaz.ro

demometal
DEMO METAL
va ofera cadrul ideal de intalnire directa cu clientii, pentru promovarea companiei si a brandurilor reprezentate! Clientii dumneavoastra vor avea ocazia de a urmari demonstratii live ale echipamentelor comercializate si de a participa la evenimentele speciale organizate in cadrul expozitiei. DEMO METAL va faciliteaza contactul cu factori de decizie din industria automobilelor, ingineria mecanica, industria de constructii, aerospatiala sau navala si nu numai, care vad in acest eveniment o oportunitate de achizitie in cele mai bune conditii.
Timp de 4 zile, atat expozantii, cat si vizitatorii, vor putea participa la activitatile conexe, organizate in zone distincte:
“Demo Area” – spatiul dedicat demonstratiilor practice
“Stand Area” – zona clasica de expunere si discutii
“Know-How Transfer Forum” – un spatiu deschis pus la dispozitia firmelor, in interiorul pavilionului expozitional, dedicat conferintelor, prezentarilor, forumurilor tematice si training-urilor, in directa legatura cu demonstratiile din Demo Area si din standurile companiilor expozante.
Desigur, expozantii vor putea participa in continuare alaturi de invitatii lor speciali la:
“Extra Hours” – concept pentru facilitarea relationarii si consolidarii conexiunilor de afaceri. http://www.demometal.ro/

Futurism covers the breakthrough technologies and scientific discoveries that will shape humanity’s future. Our mission is to empower our readers and drive the development of these transformative technologies towards maximizing human potential.  https://futurism.com/